Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Kan ik achteraf nog de boekhouding van vorig jaar opzetten?

Oplossing

Dat is geen enkel probleem.
Pas gewoon bij Instellingen het boekjaar en begin- en einddatum aan en sla het bestand op onder een andere naam. En vraag een extra activatiecode aan voor dat boekjaar aan.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe activeer ik de sheet / hoe werkt de activering?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Artikel details
Artikel ID: 51
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 15-10-2011 00:02:20
Aantal bekeken: 447
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (14)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl