Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Ik wil meerdere administraties verwerken met Boekhouden in Excel. Mag dat?

Oplossing Ja. U hoeft niet meerdere licenties te kopen. Sla het Boekhouden in Excel eenvoudig op onder een andere naam.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?
Heeft Boekhouden in Excel een licentie?
Kan ik achteraf nog de boekhouding van vorig jaar opzetten?
Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:24:02
Aantal bekeken: 481
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (28)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl