Kan ik Boekhouden in Excel op meerdere PC's/laptops gebruiken?

Oplossing Dat is geen enkel probleem. U kunt het bestand simpel kopieren naar een pc, laptop of USB-stick.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Kan Boekhouden in Excel op een (bedrijfs)netwerk geïnstalleerd worden, zodat ik het vanaf meerdere PC's kan benaderen?
Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Hoe maak ik een backup?
Artikel details
Artikel ID: 50
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 15-10-2011 00:00:15
Aantal bekeken: 230
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (13)