Hoe pas ik de bedrijfsnaam en overige gegevens aan?

Oplossing In het laatste tabblad Instellingen kunt u uw eigen organisatiegegevens invoeren, waaronder naam, adresgegevens, KvK-nummer, BTW-nummer, boekjaar etc.

Deze gegevens verschijnen dan op de factuur. Uw bedrijfsnaam en jaar verschijnen op iedere pagina.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Mijn factuur past niet op 1 pagina, hoe stel ik het vervolgblad in?
Hoe boek ik verlegde BTW uit het buitenland?
Kan ik achteraf nog de boekhouding van vorig jaar opzetten?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Artikel details
Artikel ID: 20
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 12-08-2011 17:10:30
Aantal bekeken: 349
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (21)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl