Hoe pas ik de bedrijfsnaam en overige gegevens aan?

Oplossing In het laatste tabblad Instellingen kunt u uw eigen organisatiegegevens invoeren, waaronder naam, adresgegevens, KvK-nummer, BTW-nummer, boekjaar etc.

Deze gegevens verschijnen dan op de factuur. Uw bedrijfsnaam en jaar verschijnen op iedere pagina.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Mijn factuur past niet op 1 pagina, hoe stel ik het vervolgblad in?
Hoe boek ik verlegde BTW uit het buitenland?
Kan ik achteraf nog de boekhouding van vorig jaar opzetten?
Artikel details
Artikel ID: 20
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 12-08-2011 17:10:30
Aantal bekeken: 327
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (21)