Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Kan ik Boekhouden in Excel ook eerst proberen (demo)?

Oplossing Jazeker, een demo van Boekhouden in Excel kunt u hier downloaden:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/demo
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Kan ik Boekhouden in Excel ook wederverkopen (en zo wat commissie verdienen)?
Ik verkoop diensten en geen producten. Is Boekhouden in Excel hier ook geschikt voor?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Artikel details
Artikel ID: 47
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 15-09-2011 22:01:10
Aantal bekeken: 407
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl