Kan ik Boekhouden in Excel ook eerst proberen (demo)?

Oplossing Jazeker, een demo van Boekhouden in Excel kunt u hier downloaden:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/demo

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Kan ik Boekhouden in Excel ook wederverkopen (en zo wat commissie verdienen)?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Ik verkoop diensten en geen producten. Is Boekhouden in Excel hier ook geschikt voor?
Artikel details
Artikel ID: 47
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 15-09-2011 22:01:10
Aantal bekeken: 315
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)