Kan ik een jaarrekening maken met Boekhouden in Excel?

Oplossing Boekhouden in Excel levert zowel een Winst- en verliesrekening op als een Balans. Dit is voldoende informatie voor de aangifte inkomstenbelasting (eenmanszaak) of vennootschapsbelasting (BV)

Vanaf de Premium Edition krijgt u ook de Jaarrekening in Excel (te downloaden in het ledengedeelte).

Zie ook:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/losse-excel-modellen/jaarrekening-in-excel/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hoe boek ik vennootschapsbelasting?
Hoe boek ik de Fiscale Oudedagsreserve (FOR)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 28
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 23-08-2011 17:40:40
Aantal bekeken: 1197
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (33)