Kan ik Boekhouden in Excel ook wederverkopen (en zo wat commissie verdienen)?

Oplossing Jazeker, wij hebben een zogenaamd Affiliate programma, ook wel Partnerprogramma.

U kunt dan mensen doorverwijzen met uw eigen link/banner naar Boekhouden in Excel. Wij traceren dan exact via wie een aankoop wordt gedaan en keren u dan de commissie uit.

Zo kunt u uw eigen investeringen snel terugverdienen.

Voor meer informatie:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/affiliate.htm

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Artikel details
Artikel ID: 17
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 01-08-2011 15:55:13
Aantal bekeken: 681
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (22)