Hoe wordt Boekhouden in Excel geleverd (digitaal of per post)?

Je kunt Boekhouden in Excel direct downloaden na je bestelling. Downloadinstructies verschijnen op het scherm en ontvangt u per email direct na het betalen van uw bestelling.

U krijgt direct toegang tot het ledengedeelte van de website waar u ook uw bestelling kunt downloaden alsmede de bonussen en extra's.