Hoe wordt Boekhouden in Excel geleverd (digitaal of per post)?

Oplossing Je kunt Boekhouden in Excel direct downloaden na je bestelling. Downloadinstructies verschijnen op het scherm en ontvangt u per email direct na het betalen van uw bestelling.

U krijgt direct toegang tot het ledengedeelte van de website waar u ook uw bestelling kunt downloaden alsmede de bonussen en extra's.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hoe boek ik dividend (BV)?
Wat ontvang ik na verlenging van mijn licentie?
Artikel details
Artikel ID: 29
Categorie: Ondersteuning
Datum toegevoegd: 23-08-2011 17:41:51
Aantal bekeken: 531
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (29)