Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Ik kan nergens mijn aankoop downloaden. Wat nu?

Oplossing

Na jouw bestelling krijg je een email met downloadlinks. Kun je die niet vinden of ben je die kwijt? Geen probleem.

Je kunt je aankopen altijd (blijven) downloaden via jouw account.
Login via:
http://www.boekhoudeninexel.nl/kopen/mijn-account

Daar vind je al jouw downloads.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar vind ik mijn downloads?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hoe wordt Boekhouden in Excel geleverd (digitaal of per post)?
Hoe kom ik achter mijn ordernummer?
Hoe kom ik aan de nieuwste versie of update?
Artikel details
Artikel ID: 136
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 09-09-2016 14:13:22
Aantal bekeken: 117
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (22)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl