Oplossing Als je wilt upgraden van Standard naar Premium bestel dan de volgende combinatie van Business Toolkits:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-2-zzp-en-ondernemen/

Als je wilt upgraden van Standard naar Ultimate bestel dan de volgende combinaties van Business Toolkits:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-2-zzp-en-ondernemen/
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-1-financial-planning-en-projecten/
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-3-auto-en-wonen-en-lenen-en-krediet/

Als je wilt upgraden van Premium naar Ultimate bestel dan de volgende combinaties van Business Toolkits:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-1-financial-planning-en-projecten/
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/combi-3-auto-en-wonen-en-lenen-en-krediet/

Je kunt direct na de betaling alle producten downloaden via de downloadlinks uit de email. Stuur vervolgens svp een ticket/melding via de helpdesk met het verzoek jouw account te upgraden (dat doen we handmatig). We melden dan via de helpdesk wanneer de upgrade van jouw account is uitgevoerd (meestal dezelfde dag nog).

Als je dan weer inlogt in het ledengedeelte dan kun je ook alle bonussen downloaden (Jaarrekening in Excel etc.).

Artikel details
Artikel ID: 94
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 03-09-2013 14:08:12
Aantal bekeken: 178
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)