Als je wilt upgraden naar een licentie voor meer administraties of een hogere versie, bestel die dan hier:

https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/upgrades/boekhouden-in-excel-upgrade/

1. Verander je van pakketsoort (bijvoorbeeld van Standard naar Premium) dan moeten we dit handmatig verwerken in onze administratie. Dit duurt maximaal 2 dagen (meestal sneller). Stuur svp een ticket/melding via de helpdesk met het verzoek jouw account te upgraden (dat doen we handmatig). We melden dan via de helpdesk wanneer de upgrade van jouw account is uitgevoerd (meestal dezelfde dag nog). Als je dan weer inlogt in het ledengedeelte dan kun je ook alle bonussen downloaden (Jaarrekening in Excel etc.).

2. Verander je van het aantal licenties dan kun je direct nieuwe activatiecodes aanvragen voor de extra administraties.

Je betaalt slechts het prijsverschil.

Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Kan ik een jaarrekening maken met Boekhouden in Excel?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Kunt u mijn boekhouding overzetten in de nieuwe versie?
Artikel details
Artikel ID: 94
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 03-09-2013 14:08:12
Aantal bekeken: 287
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)