Mijn factuur past niet op 1 pagina, hoe stel ik het vervolgblad in?

Oplossing

In dat geval moet je even zogenaamde titels definiëren.
Je wilt in dit geval op de 2e pagina ook de header afdrukken.
Rijen 5 t/m 29 benoem je dan als titels.

Klik op PAGINA-INDELING
Titels afdrukken
Rijen bovenaan op elke pagina: $5:$29 (of selecteer de rijen)
OK

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe kan ik sorteren (klanten, leveranciers, voorraad)?
De omschrijving in het Verkoopboek/Factuur past niet. Hoe los ik dit op?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Artikel details
Artikel ID: 126
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 07-04-2015 11:34:37
Aantal bekeken: 229
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (8)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl