Er verschijnt #N/B op mijn factuur. Wat is er fout?

Oplossing U heeft waarschijnlijk een van de velden in het klantenbestand niet ingevuld. Excel vindt dan geen gegevens en geeft dan de foutmelding #N/B (Niet Bekend).

Vul de ontbrekende gegevens aan bij de klantgegevens. Indien u daar niets wenst te zien vul dan een spatie in bij het betreffende veld van de klant.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Er verschijnt #Waarde in het saldo van mijn Bank- of kasboek. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 19
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 11-08-2011 14:12:34
Aantal bekeken: 268
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (20)