Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik eigen gebruik van voorraad?

Oplossing

Boek in de kas een uitgave tegen inkoopprijs (boek die op 0520) en kies het artikel in kolom H. De voorraad wordt dan automatisch bijgewerkt.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe boek ik BTW prive gebruik zakelijk auto
Hoe kan ik sorteren (klanten, leveranciers, voorraad)?
Hoe boek ik een overboeking tussen kas en bank en vice versa?
Artikel details
Artikel ID: 150
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 05-11-2018 09:23:54
Aantal bekeken: 89
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (5)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl