Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik ontvangsten van Mollie?

Oplossing

Het makkelijkst is om de maandelijkse creditfactuur van Mollie in te boeken als verkoopfactuur, waarbij je het bedrag splitst in 2 regels.
1x omzet (8...)
1x bankkosten (4980) met een negatief bedrag.

De ontvangsten (bijvoorbeeld 2x per week) boek je dan op 1200 Debiteuren o.v.v. het verkoopfactuurnummer.

Zo hoef je niet iedere verkoop apart in te boeken.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe verwerk ik facturen van mijn betaalprovider (Mollie)?
Hoe boek ik de aankoop, afschrijving en verkoop van een auto?
Ik wil een dubieuze debiteur afboeken, hoe doe ik dat?
Hoe maak ik een credit nota?
Hoe maak ik een nieuwe verkoopfactuur aan?
Artikel details
Artikel ID: 140
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 10-02-2017 08:45:48
Aantal bekeken: 88
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.6/5.0 (18)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl