Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?

Oplossing

Wat is de beste manier om een goed overzicht te krijgen van de inkoopfacturen die binnen de betalingstermijn betaald moeten worden?

  • Gebruik een filter in het inkoopboek op de factuurdatum.
  • Klik op het kleine pijltje bij Factuurdatum (bovenaan de tabel).
  • Kies Datumfilters
  • Kies Voor...
  • Geef een datum op.

Voeg eventueel een extra filter toe op de kolom Open en kies bedragen groter dan nul.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Artikel details
Artikel ID: 113
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 16-05-2014 13:36:33
Aantal bekeken: 129
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (10)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl