Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Alle regels zijn verdwenen. Wat nu?

Oplossing

Je hebt waarschijnlijk ergens een filter aangezet.

  • Kijk in de kopregel van de tabel of je ergens een klein trechtertje ziet.
  • Klik daar op en kies vervolgens Alles selecteren. Klik OK.
  • Nu zie je weer alle regels.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Artikel details
Artikel ID: 133
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 02-02-2016 19:59:18
Aantal bekeken: 145
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (6)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl