Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik een verschil / betalingsverschil?

Oplossing

Beetje omslachtig helaas, maar je moet 2 extra regels in het bankboek/kasboek maken. 1x op 1200 debiteuren ovv het verkoopfactuurnr. (ontvangst) en 1x op bijv. 4990 algemene kosten (uitgave).

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe verwerk ik creditcard mutaties?
Hoe maak ik een credit nota?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik wil een dubieuze debiteur afboeken, hoe doe ik dat?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Artikel details
Artikel ID: 106
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 22-12-2013 15:37:37
Aantal bekeken: 463
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (11)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl