Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe verwerk ik deelbetalingen?

Oplossing

Je boekt de ontvangst/betaling gewoon op de betreffende factuur. Het bedrag wordt dan afgeboekt van de vordering/schuld en er blijft dan een saldo over. Als je later het resterende bedrag ontvangt/betaalt wordt dat ook afgeboekt.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik wil een dubieuze debiteur afboeken, hoe doe ik dat?
Hoe verwerk ik creditcard mutaties?
Hoe boek ik factuur die ik privé betaald heb?
Artikel details
Artikel ID: 100
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:14:32
Aantal bekeken: 242
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl