Boekhouden in Excel

De omschrijving in het Verkoopboek/Factuur past niet. Hoe los ik dit op?

Kolom L in het Verkoopboek kunt u gewoon verbreden. Selecteer de kolom door op de L te klikken. Rechtermuisklik en kies Kolombreedte. U kunt ook de kolom verbreden door de rechterkantlijn van kolom L te slepen.

Als de tekst niet past in de factuur dan kunt u het lettertype verkleinen op de factuur.

(C) Copyright 2011-2021, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl