Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?

Lees deze instructie eerst helemaal door voordat u begint.

Ga als volgt te werk (en altijd in deze volgorde!):

1. Voer eerst alle Instellingen in (uw bedrijfsnaam etc.)
2. Pas het Rekeningschema en Verdichtingen aan als u dat heeft gedaan in de vorige versie.
3. Kopieer uw Klanten en Leveranciers
4. Kopieer uw artikelen uit Voorraadbeheer
5. Kopieer uw Verkoopboek, Inkoopboek, Bankboek, Kasboek en Memoboek (in deze volgorde).

Kopiƫren en plakken moet per (set van) witte kolom(men). U kunt geen grijze cellen kopiƫren en plakken.

LET OP: ALTIJD PLAKKEN ALS WAARDEN OF ALS TEKST!!!
Als u dit niet doet kan dit tot grote problemen leiden.
U doet dit door met uw rechtermuis te klikken op de bestemming en Plakken Speciaal te kizen.

Wilt u dat wij het doen? Raadpleeg dan:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php?article=16