Hoe verwerk ik een betaling van 2 of meer facturen?

Oplossing

Als een klant 2 of meer facturen betaalt, dan ontvang je maar 1 bedrag.

Hetzelffde geldt als jij 2 of meer facturen van een leverancier betaalt.

Je moet dan de regel 'splitsen'.
Vul op de 1e regel het bedrag in van de eerste factuur.
En vul onderaan de banktransacties een extra regel in met de tweede factuur.
De transacties hoeven niet persé op volgorde te staan.
Bekijk hier hoe je moet sorteren:
https://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/sorteren-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe kan ik sorteren (klanten, leveranciers, voorraad)?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Artikel details
Artikel ID: 153
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 08-04-2020 14:43:09
Aantal bekeken: 16
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl