Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?

Na bestelling stuur je het bestand activering.xlsx ingevuld in via de helpdesk. Maak hiervoor een ticket aan via deze link en voeg het bestand bij:

https://www.boekhoudeninexcel.nl/support/index.php?a=add

Via het aangemaakt ticket ontvang je de activeringscode, welke je invoert in het tabblad Licentie van Boekhouden in Excel.

Uitgebreide instructies vind je in de spreadsheet zelf en in deze video:

https://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos

Zie ook deze FAQ:

https://support.boekhoudeninexcel.nl/knowledgebase.php?article=114