Hoe wijzig ik het logo op de factuur?

Oplossing 1. Ga naar Facturen
2. Klik op het huidige logo (het mannetje met de proppers)
3. Rechtsklik en kies Afbeelding wijzigen
4. Selecteer een logo uit uw eigen beeldmateriaal
5. U kunt het logo plaatsen waar u wilt.
6. U kunt ook lettertypes, kleuren e.d. aanpassen aan uw wensen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Hoe kan ik het spreadsheet aanpassen?
Hoe pas ik punten en komma's (getalnotatie) aan?
Hoe wijzig ik de getalnotatie (punten en komma's)?
Artikel details
Artikel ID: 10
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:25:32
Aantal bekeken: 329
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (20)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl