Hoe kan ik het spreadsheet aanpassen?

Uit voorzorg is Boekhouden in Excel beveiligd met een wachtwoord. Alle witte cellen kunt u wijzigen. Alle grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd.

U kunt echter wel de eigenschappen van kolommen, rijen en cellen naar uw wensen aanpassen.

Bijvoorbeeld: kolommen breder maken, tekst cursief maken, andere kleuren gebruiken etc.

De factuur, pakbon en herinnering kunt u uitgebreider wijzigen. Indien u wenst verwijderen wij voor u het wachtwoord van deze sheets.