Hoe kom ik aan de nieuwste versie of update?

Oplossing

Log in met jouw email en wachtwoord op Boekhouden in Excel.

http://www.boekhoudeninexcel.nl/bie-leden/

Klik vervolgens op Standard om de nieuwste versie te downloaden.

Wachtwoord vergeten?

Reset jouw wachtwoord via:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/wp/wp-login.php?action=lostpassword

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En nu?
Waar vind ik de nieuwste versie?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 70
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 07-11-2012 21:53:02
Aantal bekeken: 389
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl