Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Wachtwoord vergeten?

Oplossing

Wachtwoord vergeten? Klik op onderstaande link om je wachtwoord te resetten.

https://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/mijn-account/lost-password/

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Ik kan nergens mijn aankoop downloaden. Wat nu?
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En nu?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hoe kom ik aan de nieuwste versie of update?
Artikel details
Artikel ID: 137
Categorie: Ondersteuning
Datum toegevoegd: 20-12-2016 12:22:32
Aantal bekeken: 50
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (18)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl