Waar vind ik de nieuwste versie?

Oplossing

De nieuwste versie van jouw producten vind je in jouw account (onder Downloads):

https://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/mijn-account

Boekhouden in Excel, de importmodules en eventuele bonussen vind je in het ledengedeelte:

https://www.boekhoudeninexcel.nl/bie-leden/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kom ik aan de nieuwste versie of update?
Waar vind ik de importmodules voor de dagafschriften van banken?
Waar vind ik mijn downloads?
Ik kan nergens mijn aankoop downloaden. Wat nu?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Artikel details
Artikel ID: 151
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 07-01-2020 14:02:20
Aantal bekeken: 18
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl