Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe wijzig ik de getalnotatie (punten en komma's)?

Oplossing

Excel neemt standaard de getalnotatie van Windows over. Als punten en komma's zijn omgedraaid in Excel dan moet je deze instelling in Windows wijzigen.

 

Zoek in Windows naar "Instellingen voor land/regio en taal"

Klik op Extra instellingen voor datum, tijd en regio

Klik bij Land/Regio op "De notatie voor datum, tijd of getallen wijzigen"

Klik op Meer instellingen (in de popup)

Wijzig het decimaalteken en het cijfergroeperingssymbool

Klik op OK

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe pas ik punten en komma's (getalnotatie) aan?
Artikel details
Artikel ID: 142
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 05-05-2017 15:03:47
Aantal bekeken: 64
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (8)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl