Hoe boek ik een creditnota van een leverancier?

Oplossing Een creditnota van een leverancier geef je met een minus (-) in bij aantal of bedrag.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe maak ik een credit nota?
Hoe verwerk ik een betaling van 2 of meer facturen?
Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Artikel details
Artikel ID: 87
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-04-2013 10:21:48
Aantal bekeken: 432
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (19)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl