Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?

Wat is de beste manier om een goed overzicht te krijgen van de inkoopfacturen die binnen de betalingstermijn betaald moeten worden?

• Gebruik een filter in het inkoopboek op de factuurdatum.
  • Klik op het kleine pijltje bij Factuurdatum (bovenaan de tabel).
  • Kies Datumfilters
  • Kies Voor...
  • Geef een datum op.

Voeg eventueel een extra filter toe op de kolom Open en kies bedragen groter dan nul.