Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik een creditnota van een leverancier?

Oplossing Een creditnota van een leverancier geef je met een minus (-) in bij aantal of bedrag.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe maak ik een credit nota?
Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Hoe boek ik de aankoop, afschrijving en verkoop van een auto?
Artikel details
Artikel ID: 87
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-04-2013 10:21:48
Aantal bekeken: 392
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (19)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl