Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Ik verkoop diensten en geen producten. Is Boekhouden in Excel hier ook geschikt voor?

Oplossing Jazeker.
U moet echter wel in uw diensten als 'product' aanmaken om zo factuurregels te kunnen maken.

Bijvoorbeeld:
RSK Reiskosten (eventueel tarief per km.)
URD Uren overdag
URN Uren nacht

of

GLD Geleverde diensten (of hier uw eigen algemene omschrijving)

Geef dan in het verkoopboek het aantal 1 in en uw verkoopprijs.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 63
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 23-02-2012 15:17:22
Aantal bekeken: 698
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (19)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl