Boekhouden in Excel

Ik verkoop diensten en geen producten. Is Boekhouden in Excel hier ook geschikt voor?

Jazeker.
U moet echter wel in uw diensten als 'product' aanmaken om zo factuurregels te kunnen maken.

Bijvoorbeeld:
RSK Reiskosten (eventueel tarief per km.)
URD Uren overdag
URN Uren nacht

of

GLD Geleverde diensten (of hier uw eigen algemene omschrijving)

Geef dan in het verkoopboek het aantal 1 in en uw verkoopprijs.

Artikeldetails

Artikel-ID:
63
Categorie:
Datum toegevoegd:
23-02-2012 15:17:22
Aantal bekeken:
992
Beoordeling (Stemmen):
(20)

Gerelateerde artikelen


(C) Copyright 2011-2021, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl