Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Foutmelding "Door het beleid van uw organisatie kunnen we deze bewerking niet voor u voltooien"

Oplossing

In Office 2013 kan een rare fout zich voordoen.

U krijgt dan de melding "Door het beleid van uw organisatie kunnen we deze bewerking niet voor u voltooien".

Microsoft heeft hiervoor een fix gemaakt.

http://support.microsoft.com/kb/310049/nl

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Artikel details
Artikel ID: 101
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 03-11-2013 15:12:10
Aantal bekeken: 2865
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.0/5.0 (42)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl