Hoe boek ik de kleine ondernemersregeling (KOR)?

Oplossing

De KOR boek je als volgt in het memoriaalboek:
1560 Omzetbelasting betaald (debet)
Aan 8700 Kleine ondernemersregeling BTW (credit)

Alle btw rekeningen bij elkaar opgeteld in de saldibalans moeten dan nul zijn.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik een spaarrekening?
Op welk grootboeknummer boek ik een belasting teruggaaf (teruggave)?
Op welk grootboeknummer boek betalingen aan en ontvangsten van de belastingdienst?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Artikel details
Artikel ID: 81
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 23-01-2013 14:05:25
Aantal bekeken: 1022
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (20)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl