Er staat #N/B in de controlecel! Wat nu?

Oplossing U heeft een niet bestaand rekeningnummer ingevoerd. Selecteer het rekeningnummer opnieuw.

Dit gebeurt soms als u uw administratie overzet in de nieuwste versie. Dan heeft er een naamswijziging van de rekening plaatsgevonden in het rekeningschema.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe pas ik de omschrijving van een grootboekrekening / rekening aan?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Kunt u mijn boekhouding overzetten in de nieuwe versie?
Artikel details
Artikel ID: 69
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 24-10-2012 23:13:46
Aantal bekeken: 187
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (10)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl