Waar vind ik de nieuwste versie?

Oplossing

De nieuwste versie van jouw producten vind je in jouw account (onder Downloads):

https://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/mijn-account

Boekhouden in Excel, de importmodules en eventuele bonussen vind je in het ledengedeelte:

https://www.boekhoudeninexcel.nl/bie-leden/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waar vind ik de importmodules voor de dagafschriften van banken?
Waar vind ik mijn downloads?
Hoe kom ik aan de nieuwste versie of update?
Ik kan nergens mijn aankoop downloaden. Wat nu?
Waar kan ik de Jaarrekening in Excel vinden?
Artikel details
Artikel ID: 151
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 07-01-2020 14:02:20
Aantal bekeken: 63
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl