Hoe verwerk ik deelbetalingen?

Oplossing

Je boekt de ontvangst/betaling gewoon op de betreffende factuur. Het bedrag wordt dan afgeboekt van de vordering/schuld en er blijft dan een saldo over. Als je later het resterende bedrag ontvangt/betaalt wordt dat ook afgeboekt.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe verwerk ik een betaling van 2 of meer facturen?
Ik wil een dubieuze debiteur afboeken, hoe doe ik dat?
Hoe boek ik onderhanden werk/project?
Artikel details
Artikel ID: 100
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:14:32
Aantal bekeken: 273
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl