Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Wat zijn de meest gemaakte fouten?

Oplossing

Om u wat sneller op weg te helpen hebben is een overzicht gemaakt met de meest gemaakte fouten in het gebruik van Boekhouden in Excel. Zie de bijlage.

Bijlagen:
Meest-gemaakte-fouten-Boekhouden-in-Excel-v3.0.pdf Meest-gemaakte-fouten-Boekhouden-in-Excel-v3.0.pdf

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat zijn de meest gemaakte fouten in het gebruik?
Hoe activeer ik de sheet / hoe werkt de activering?
Waarom is Boekhouden in Excel zo zwaar beveiligd?
Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Artikel details
Artikel ID: 64
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 13-03-2012 17:50:12
Aantal bekeken: 1275
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (22)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl