Hoe boek ik BTW privegebruik auto?

Oplossing

4680 BTW privegebruik auto (werknemer) (D)
1540 BTW Autokostenverg. (CR)

PS T/m versie 2.13 ontstaat hierdoor een verschil in CHECKS omdat rekening 1540 nog niet automatisch gekoppeld is aan rubriek 1d van de BTW aangifte. Die moet u nog meenemen bij de aangifte.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik BTW prive gebruik zakelijk auto
Hoe boek ik de aankoop, afschrijving en verkoop van een auto?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Artikel details
Artikel ID: 79
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 14-01-2013 12:16:33
Aantal bekeken: 1371
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (15)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl