Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


In mijn factuur verschijnt het jaartal als "JJJJ". Wat nu?

Oplossing Je hebt waarschijnlijk een Engelse versie. Dan moet je in de formule JJJJ veranderen in YYYY.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Er verschijnt #Waarde in het saldo van mijn Bank- of kasboek. Hoe kan dat?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Er verschijnt #N/B op mijn factuur. Wat is er fout?
Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?
Artikel details
Artikel ID: 68
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 16-10-2012 14:03:57
Aantal bekeken: 157
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (14)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl