Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe pas ik de factuurnummering aan?

Oplossing U kunt zelf bij Instellingen aangeven met welk factuurnummer u wilt beginnen. Bijvoorbeeld: 20110001 of 2011990001

Het (eerste) factuurnummer moet altijd numeriek zijn.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe pas ik punten en komma's (getalnotatie) aan?
Artikel details
Artikel ID: 38
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 15-09-2011 21:40:03
Aantal bekeken: 232
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl