Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Moet ik ieder jaar een nieuwe versie kopen?

Oplossing Nee, Verlofkaart in Excel is geschikt voor alle jaren. U hoeft dus niet jaarlijks een nieuwe versie te kopen. Eenmalig aankoop dus!
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat kost een abonnement?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe boek ik de aankoop, afschrijving en verkoop van een auto?
Is Boekhouden in Excel ook geschikt voor de BV (besloten vennootschap)?
Waar kan ik Verlofkaart in Excel kopen?
Artikel details
Artikel ID: 32
Categorie: Verlofkaart in Excel
Datum toegevoegd: 02-09-2011 21:21:36
Aantal bekeken: 868
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (25)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl