Ik heb een aankoop gedaan voor de licentiewijziging van 5 december 2013. Hoe lang is mijn licentie geldig?

Oplossing

Als je een product hebt gekocht voor de invoering van de licentiestructuur op 5 december 2013, dan heb je zoals beloofd levenslang recht op gratis updates en ondersteuning. Je hoeft jouw licentie niet te verlengen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Heeft Boekhouden in Excel een licentie?
Wat kost een abonnement?
Hoe lang krijg ik (gratis) updates?
Artikel details
Artikel ID: 120
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 17-08-2014 14:28:15
Aantal bekeken: 486
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.4/5.0 (13)