Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Wat gebeurt er als mijn licentie is verlopen?

Oplossing

Boekhouden in Excel blijft werken voor het huidige boekjaar. Met een verlopen licentie verlies je toegang tot het ledengedeelte van de website, krijg je geen activatiecodes meer en mis je updates van jouw producten, evenals onze ondersteuning.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat ontvang ik na verlenging van mijn licentie?
Heeft Boekhouden in Excel een licentie?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Wat kost een abonnement?
Artikel details
Artikel ID: 118
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 17-08-2014 14:24:23
Aantal bekeken: 445
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl