Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe vernieuw ik mijn licentie?

Oplossing

60 dagen voor de expiratiedatum ontvang je een bericht. Je kunt jouw licentie vernieuwen voor nog een jaar binnen 60 dagen voor expiratiedatum tegen een korting van 53 - 71% (afhankelijk van de editie en het aantal administraties).

Via onderstaande link verleng je jouw licentie:

Verleng nu jouw licentie van Boekhouden in Excel met hoge korting

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Zijn licenties levenslang geldig?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Wat kost een abonnement?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Artikel details
Artikel ID: 117
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 17-08-2014 14:22:43
Aantal bekeken: 543
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.9/5.0 (9)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl