Zijn licenties levenslang geldig?

Oplossing

Nee, elke licentie is geldig voor een jaar vanaf de aankoopdatum. Je kunt jouw licentie vernieuwen voor nog een jaar binnen 60 dagen voor expiratiedatum tegen een korting van 53 - 71% (afhankelijk van de editie en het aantal administraties).

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Heeft Boekhouden in Excel een licentie?
Hoe krijg ik korting zichtbaar op de factuur?
Ik heb een aankoop gedaan voor de licentiewijziging van 5 december 2013. Hoe lang is mijn licentie geldig?
Hoe boek ik een automatische incasso korting van een inkoopfactuur?
Artikel details
Artikel ID: 116
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 17-08-2014 14:20:05
Aantal bekeken: 430
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)