Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Zijn licenties levenslang geldig?

Oplossing

Nee, elke licentie is geldig voor een jaar vanaf de aankoopdatum. Je kunt jouw licentie vernieuwen voor nog een jaar binnen 60 dagen voor expiratiedatum tegen een korting van 53 - 71% (afhankelijk van de editie en het aantal administraties).

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Heeft Boekhouden in Excel een licentie?
Hoe krijg ik korting zichtbaar op de factuur?
Hoe boek ik een automatische incasso korting van een inkoopfactuur?
Artikel details
Artikel ID: 116
Categorie: Licenties
Datum toegevoegd: 17-08-2014 14:20:05
Aantal bekeken: 553
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (6)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl