Boekhouden in Excel

Ik heb meerdere handelsnamen. Hoe kan ik met meerdere facturen / huisstijlen werken?

Je kunt de factuursheet heel eenvoudig kopieren en die gebruiken voor je tweede handelsnaam.

Ze zijn dan beide gekoppeld aan hetzelfde verkoopboek. 

In versie 3.0 bestaat de mogelijkheid om bij Instellingen een tweede handelsnaam op te geven, welke u bij de factuur kunt kiezen.


(C) Copyright 2011-2021, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl