Versie 10.0.145 van Boekhouden in Excel is 22-12-2023 verschenen

Laatste officiële versie 10.0.145 is 22 december 2023 verschenen. Zie versiebeheer >>>

Lees hier het blogartikel van de vorige versie (10.0.145) met alle verbeteringen/wijzigingen van v10.0. Zet je administratie automatisch over met de ExcelWorkx Update Tool. Gratis te downloaden in het ledengedeelte.

Download hier de nieuwste versie van Boekhouden in Excel

Download nu de stap-voor-stap instructies voor de jaarafsluiting 2023. Lees dit! Het is belangrijk!

Zo verleng je jouw licentie van Boekhouden in Excel vanaf 2 juni 2022

Vanaf 2 juni 2022 verleng je jouw licentie van Boekhouden in Excel op een andere manier. Lees hier hoe het werkt >>>

HOGE NOOD?! Snel hulp nodig met Boekhouden in Excel?

Onder normale omstandigheden helpen we je binnen enkele dagen met je vraag of probleem. Heb je erg veel haast? Dan kun je altijd zelf je boekhouding over zetten in een lege template. Ga als volgt te werk:

1. Download de gratis ExcelWorkx Update Tool uit het ledengedeelte.
  2. Download op diezelfde pagina ook een lege versie van Boekhouden in Excel.
  3. Gebruik de ExcelWorkx Update Tool om snel en automatisch je gegevens over te zetten in de lege template.
  4. Alle formules werken weer en jij kunt weer snel verder! Je moet alleen nog even je logo overzetten op je factuur.

Kennisbank

• Meestgelezen artikelen:
  • Nieuwe artikelen: